Webdesign

Van een standaard professionele website tot een webshop op maat. Onze jarenlange ervaring in webdesign zorgt dat u steeds de beste digitale vertaling krijgt voor uw idee.

Oplossingen op maat

We leven in een klimaat van webdesigners die grafische vormgeving als insteekpunt hebben.  Zonder kennis van code te hebben, kunnen er mooie resultaten opgeleverd worden met builders en tools. Tot de klant extra functionaliteit of wensen heeft. Hierin onderscheidt Woodcrow zich en gaat een stap verder!

Ons vertrekpunt is IT: Kennis van code, technologie & serverbeheer. Met het oog op gebruiksvriendelijkheid werken we uw website vervolgens af zodat deze niet alleen goed en snel werkt, maar er ook mooi uit ziet.

Of zoals een autobouwer zou zeggen: Eerst de mechanica, dan de carrosserie.

Websites

Elegantie en eenvoud

Reeds jaren bouwen wij in Mol en omstreken websites op maat. Deze websites kunnen ook een start zijn naar een eventuele webshop.

Een website wordt opgemaakt voor uw bezoekers. Bezoekers waarvan u klanten wilt maken. Met onze ervaring bouwen we de juiste website voor het juiste doelpubliek. Gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk, zoekmachinevriendelijk & GDPR-proof. Wij zoeken naar de meest geschikte oplossing voor elk budget en adviseren u waar nodig.

Pexels Negative Space 160107
Webshop

Webshops

Verkopen in enkele kliks

Wilt u als ondernemer een grote stap vooruit zetten op het vlak van online verkopen? Wij luisteren graag naar uw ideeën. Van het online aanbieden van enkele producten tot een volledig geautomatiseerde webshop op maat, wij helpen u graag verder.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ready to go

De snelle en betaalbare oplossing

Pas gestart? Of wenst u snel te starten voor een beperkt budget?
Maak kennis met onze ready to go websites. Keuze uit meer dan 100 designs. Snel, eenvoudig en betaalbaar! Vraag naar meer info.

Ready To Go