Technisch

Pexels Sergei Starostin 6466141

Hosting

De hosting is de motor van een website. De technologie achter onze websites evolueert mee met de tijd. Daarom is het belangrijk dat de hosting van uw website mee evolueert. Dit doen we door performance monitoring en periodieke aanpassingen aan de hosting, zodat de website optimaal blijft werken. Wij blijven actueel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en overwegen of de tijd rijp is om een nieuwe technologie door te voeren. Een oude of trage hosting heeft immers enorme gevolgen voor uw website.

Woodcrow volgt dit voor u op, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden.

Domeinnamen

We onderscheiden 2 soorten domeinnamen:

  • Hoofddomein
  • Parkeerdomein

Ongeacht de extensie (.be .nl .com …) is het belangrijk om te weten waarvoor uw domein gaat dienen: Gaat op een domein een website gebouwd worden, wenst u deze te forwarden naar een andere locatie, of wilt u een domeinnaam bezitten om er later iets mee te doen?
Domein forwards vallen onder parkeerdomeinen en zijn doorgaans goedkoper.

Of het nu parkeerdomeinen of hoofddomeinen zijn, betrouwbare technologie blijft belangrijk. Het is niet zo dat een parkeerdomein eender waar geregistreerd kan worden, bij de goedkoopste en met een minder goede infrastructuur. Hier vallen DNS-servers wel eens uit met als gevolg dat de forward van het domein tijdelijk niet meer werkt.

Wij selecteren en beoordelen onze leveranciers op regelmatige basis, zodat wij u onze diensten kwalitatief kunnen blijven leveren.

Wenst u een domeinnaam te registreren, vraag naar onze tarieven!

Pexels Miguel á Padriñán 1591058