VOORDELEN

OVERAL TOEGANG OP ELK APPARAAT

Of je nu achter je PC werkt, met de tablet in de zetel zit, of onderweg bent met je smartphone; Je hebt een krachtige desktop overal op zak!

EEN SCHAALBARE OMGEVING

Schaalbaarheid is van uiterst belang. Heb je meer opslag nodig, rekenkracht of werkgeheugen? Jouw desktop evolueert mee met je behoeften.

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Onze desktops draaien in een hoogwaardig, beveiligd datacenter. Met kwalitatieve hardware en security infrastructuur, die u een performante en veilige omgeving bieden. Dagelijks wordt er een back-up genomen van uw systeem.

SYSTEEMBEHEER DOOR ONS

Gedaan met back-ups, investeringen in dure hardware, IT-personeel en onderhoud. Wij houden alles draaiende, virusvrij en up-to-date!

EEN SYSTEEM OP MAAT

Standaard voorzien wij een Windows omgeving met een Office pakket. Dit is niet voor iedereen voldoende. Wij rusten je systeem uit met de software en/of servers die je nodig hebt.

OP ONS KAN JE REKENEN

IT kan je niet meer wegdenken uit een bedrijf. Daarom garanderen wij een snelle en efficiënte service. U betaalt een vast bedrag per maand en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

VRAGEN?

Wij staan je graag te woord.

VRAGEN?

Wij staan je graag te woord.

SOCIAL MEDIA

Volg ons

Schrijf een review

Unizo MOL